Over ons

Wie zijn wij en wat doen wij…

  • opvallen!
  • Werken vanuit marketing gedachte
  • Creatief en veelzijdig team

U kunt bij ons terecht voor al uw creatieve benodigdheden.
Van idee tot realisatie.

Opvallen

U wilt van de daken schreeuwen waarom uw product of bedrijf zo geweldig is, wij zorgen ervoor dat de wereld het hoort. Een van onze specialiteiten is het bedenken van creatieve communicatie-uitingen die opvallen.

Met een duidelijke boodschap voor de juiste doelgroep op de juiste plek zorgen we voor een optimaal resultaat / ROI (Return On Investment). Natuurlijk is opvallen alléén niet genoeg. Uw uitingen moeten professioneel overkomen en vertrouwen wekken waardoor potentiële klanten worden aangetrokken.

 

Crossmediale communicatie

Omdat uw doelgroep, als een pokemon, moeilijk te pakken is! Reclame maken voor een bedrijf, product of dienst is lastiger dan ooit. De wereld is snel, digitaal en complex. Zo maar een advertentie in het lokaal krantje plaatsen is er niet meer bij. Het draait meer en meer om strategische en doelgerichte campagnes waarbij verschillende kanalen en media worden ingezet om elkaar te versterken en zo de doelgroep optimaal te kunnen bereiken. Marketing, communicatie, creativiteit en vormgeving moeten allemaal met elkaar en voor elkaar werken om de campagne optimaal te kunnen inzetten.

Branding

Over branding (het bouwen van merken) kun je dagen praten en vuistdikke rapporten typen. Dat is echter niet onze stijl. Wij houden het graag kort en krachtig, zodat u ook echt iets kunt doen met onze strategische adviezen. Het succes van een merk wordt bepaald door het onderbuikgevoel dat mensen bij een product, dienst of bedrijf hebben. Branding is het positief stimuleren van dat onderbuikgevoel. Dat doen we bij DubbelDuck door onze doorontwikkelde set van strategie, creatie en techniek in te zetten.

 

Onze visie

Niemand weet beter waar uw bedrijf en uw product voor staan dan u. Daarom luisteren we naar wat u te vertellen heeft. We vertalen dit in een sterke en duidelijke boodschap, die voor uw klanten het verschil maakt. We zetten deze boodschap om in een origineel en uniek concept die wordt doorgevoerd in uw on- en offline communicatie.

 

Nederland – België

Onze creatieve uitspattingen ontstaan in de grensgemeente Baarle-Hertog wat ons nét dat beetje scherper houdt om zowel Nederlandse als Belgische doelgroepen aan te spreken voor onze klanten.

team

Jeroen Cornelissen

Projectmanager

Als aanspreekpunt van DubbelDuck houd ik me vooral bezig met klanten oplossingen bieden en de lopende projecten in goede banen leiden.

Flor Theeuwes

Marketeer | Designer

Creatieve ideeën genoeg… Flor weet als geen ander een opvallende boodschap of campagne te bedenken.

Jesse Pijnenburg

Designer

Met zijn brede programmakennis is Jesse multi-inzetbaar. Zowel webdesign als grafische vormgeving zit in zijn takenpakket.

Personeel DubbelDuck - Wesley Snels

Wesley Snels

Accountmanager

De man met een missie. Wesley laat u graag zien wat wij voor u kunnen betekenen en begeleidt u door de vele mogelijkheden.

Adrie Kokx

Cameraman | Videobewerking

Elke klus die bij Adrie beland, resulteert keer op keer in een waar visueel spektakel.

Chiem van Amelsfort

Cameraman | Videobewerking

Als video-expert weet hij als geen ander hoe een video blijft boeien.

Top