Website & webshop

uw online visitekaartje

  • google geoptimaliseerd
  • responsive design
  • stabiel, snel en overzichtelijk
Website laten maken

“Het kaf wordt tegenwoordig online van het koren gescheiden„

Website laten maken

Een goede website laten maken is belangrijk. Het is uw online visitekaartje. Met een goede website worden uw strategische marketingdoelen behaald. Welke doelen uw bedrijf heeft is dus belangrijk bij het maken van de website.

Een website is niet alleen grafisch mooi, maar het is er een die z’n doel bereikt. Content is daarom waar het bij een goede website altijd om draait. Goede content is belangrijk voor de vindbaarheid op Google en uiteindelijk nog belangrijker voor de bezoekers van de website. Content is een combinatie van teksten, grafische inhoud, video, korte teksten, foto’s, nieuws en nog veel meer.

Webshop

Een webshop is voor veel bedrijven al jaren een onmisbaar verkoopkanaal. Andere bedrijven willen zich nu pas in dit avontuur werpen. Wat voor zowel de ervaren als de nieuwe online ondernemer belangrijk is, is de juiste strategie, conversie en shopbeleving. Een shop moet ingericht worden zodat de klant aangenaam kan winkelen. Hierbij moet je niet vergeten om ook de shop mobiel optimaal te kunnen gebruiken. Steeds meer mensen kopen online via hun smartphone. Verouderde shops die hier niet goed op ingericht zijn kunnen deze klanten niet goed helpen en hiermee laat je kansen en geld liggen. Voor een goede shop, voor zowel desktop als mobiele gebruikers gebruiken wij het systeem WordPress & Woocommerce. Deze zijn het meest geschikt en gebruiksvriendelijk voor de meeste webshops. Doordat er veel Woocommerce indelingen beschikbaar zijn, hoeft een webshop geen grote investering meer te zijn.

icoon USP

SEO

Uw website laten maken is één, gevonden worden is de volgende stap. Google rangschikt websites volgens bepaalde voorwaarden. Wij passen uw website hierop aan.

icoon USP

Hosting

Hosting is een vak apart. Een stabiele en goed presterende webserver voorkomt slechte bereikbaarheid en lange wachttijden van uw website.

icoon USP

Analytics

Gegevens als het aantal bezoekers, hoe en waarmee u gevonden bent leveren waardevolle info voor verbeteringen van uw website.

Top