Fotografie

Professionele fotografie overtuigt uw klant

  • website fotografie
  • sfeerbeelden
  • eerste indruk
productfotografie website fotografie

“Een foto zegt meer dan 1.000 woorden...„

Product- en website fotografie

Foto’s zorgen voor de eerste indruk van uw product of bedrijf. Een goede foto heeft geen uitleg nodig, versterkt uw boodschap en overtuigt de klant. Zeker bij het online winkelen is professionele product- en website fotografie belangrijk.

Een groot nadeel van een online product is het feit dat het product niet goed bekeken kan worden. Professionele productfotografie kan hier een enorme toegevoegde waarde hebben. Natuurlijk kunt u als eigenaar van een webwinkel het beeldmateriaal van uw leverancier gebruiken, maar dat komt zeker niet ten goede van uw onderscheidend vermogen ten opzichte van uw concurrent die ongetwijfeld hetzelfde beeldmateriaal krijgt aangeleverd. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf even een foto te maken met uw smartphone of die mooie digitale camera die u in die andere webwinkel heeft gekocht. Maar laten uw foto’s dan alle aspecten van het product optimaal zien? Denk hierbij aan een goede verlichting van het product zodat er een perfecte materiaalweergave ontstaat, maar ook diepte en vorm in een twee dimensionaal beeld. En natuurlijk ook de kleurweergave is een belangrijks aspect, laten uw zelfgemaakte foto’s een juiste weergave zien van de kleuren in uw product?

Goede productfotografie is dus van essentieel belang voor het slagen van uw webshop. Net zo goed als dat slechte foto’s een aankoopbeslissing kunnen tegenhouden, geven professionele productfoto’s een meerwaarde aan de online presentatie van uw producten en zullen dus de aankoopbeslissing bevorderen.

Onderscheiden

Tegenwoordig zijn er meer fototoestellen dan mensen. Het effect: iedereen is fotograaf. In een maatschappij met beeld in overvloed zijn we verwend geraakt met mooie beelden, maar er bestaan ook steeds meer onprofessionele beelden die worden ingezet voor professionele doeleinden. Het gaat uiteindelijk om het uitstralen waar u goed in bent, waar u voor staat en dat u aandacht besteedt aan uw professionaliteit. De juiste uitstraling vinden die past bij uw doelgroep, bedrijfscultuur en doelen. Een professionele foto straalt professionaliteit uit. Het laat zien dat u aandacht besteedt aan uw werk en wekt vertrouwen op. Zorg dat u zich onderscheidt van anderen met een sterk beeld.

 

Beeldoptimalisatie

Professionele fotografie gaat tegenwoordig hand in hand met beeldoptimalisatie en beeldmanipulatie. Haal het uiterste uit je foto door kleuren op te helderen en storende elementen digitaal weg te poetsen.

 

Meer over beeldbewerking

icoon USP

Online

Gebruik sfeerbeelden die emotie overbrengen op uw website en professionele productfotografie voor uw webshop om uw klanten te overtuigen.

icoon USP

Drone

De groothoeklens van de dronecamera zorgt voor gebogen lijnen in uw foto of video. Dit valt op tussen alle ‘normale’ cameraperspectieven.

icoon USP

Op locatie

Met onze softbox popup-tent is het mogelijk om op locatie handzame producten tegen een witte achtergrond te fotograferen.

Top