Website beveiliging

Voorkom ellende door goede website beveiliging

  • Hackers & Malware
  • Monitoring
  • updaten
Website beveiliging

“De strijd aan blijven gaan met hackers is essentieel om het web veilig te houden„

Website beveiliging

Op het gebied van website beveiliging is het belangrijk om uw website of webshop continue te monitoren. Hackers, virussen en spam liggen op de loer om uw website te infecteren en overlast te bezorgen. Met een beveiligingspakket wapent u zich tegen deze dreigingen en voorkomt u schade en overlast.

 

Werkwijze

Wij beginnen met het puntsgewijs overlopen van alle belangrijke elementen die extra beveiliging behoeven en ‘timmeren’ zo als het ware de website dicht (website AntiVirus). Vervolgens is het belangrijk om kwaadwillende bezoekers (beter bekend als hackers) uit de buurt van de website te houden. Gespecialiseerde software scant continue alle bezoekers van uw website en blokkeert de toegang voor hackers (website FireWall). Hierdoor blijft uw website snel, veilig en stabiel!

Beveiligingspakket

De beste website is een beveiligde website. Om dit zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen hebben wij een beveiligingspakket ontwikkeld gebaseerd op onze ervaringen van de afgelopen jaren. De verschillende elementen van website beveiliging hebben we in een overzichtelijk schema gezet om u een beter inzicht te geven.

 

  • PRO-pakket

Voor ondernemers die geen risico willen lopen op schade en overlast van hackers en overige aanvallen. Dit uitgebreide pakket biedt optimale website beveiliging en support. Daarnaast bevordert dit pakket zelfs de snelheid van uw website.

 

icoon USP

WEBSITE FIREWALL

Kwaadwillende bezoekers moeten uit de buurt van uw website gehouden worden. Software scant bezoekers en blokkeert de toegang voor hackers.

icoon USP

LAADTIJD OPTIMALISATIE

Raar maar waar, mét onze firewall zal uw website beter presteren. Door betere laadtijden en snellere toegang tot bestanden.

icoon USP

WEBSITE ANTIVIRUS

Alle belangrijke elementen die extra beveiliging behoeven worden overlopen en zo ‘timmeren’ we als het ware de website dicht.

Top