Social Media

Hoe kunt u social media inzetten?

  • Social community
  • Groot bereik
  • Verlengstuk van website
Social media inzetten voor mijn bedrijf

“Vergroot uw online community, wordt bekender en krijg meer online bezoekers over de vloer.„

Social media inzetten

Social media optimalisatie is een nieuwe, aanvullende vorm van website optimalisatie. Als u het op de juiste manier aanpakt, wordt er meer naar uw website gelinkt op sociale media zoals Facebook, Twitter, Google+ en YouTube. Social media inzetten zorgt ervoor dat uw bedrijf gemakkelijk op social websites gevonden en verspreid wordt. Zo vergroot uw online community, wordt uw bedrijf bekender en krijgt u meer online bezoekers over de vloer.

Met z’n allen spenderen we meer en meer tijd op Facebook, YouTube en Twitter, de drie meest populaire social media in Europa. Ook voor u is het dus van groot belang om via die kanalen content te verspreiden en bereikbaar te zijn voor uw klanten. Social content levert u effectief resultaten op: naamsbekendheid, klantenbinding en het genereren van nieuwe klanten.

Opvallen

In een wereld vol informatie, is het de kunst om uw boodschap bij uw doelgroep te brengen. U zult moeten opvallen tussen alle andere berichten en advertenties. Om uw boodschap maximaal rond te laten gaan op de social media kanalen, moet uw boodschap gedeeld, geliked en getagd worden. Dit is zeker niet vanzelfsprekend en er zal dus een creatieve inslag gezocht moeten worden die de ontvanger verrast en doet besluiten uw bericht te delen. Alleen op deze manier blijft u in beeld in de steeds groter wordende bulk informatie die elke dag via social media kanalen wordt verspreid.

Bekijk hier een mooi voorbeeld van een facebook-campagne

icoon USP

Scoren in Google

Social media inzetten zorgt er op meerdere manieren voor dat uw website beter scoort in Google. Een extra reden om te beginnen dus.

icoon USP

Lokkertje

Een boodschap via een van de social media kanalen hoeft niet direct alles uit te leggen. Lok nieuwe klanten naar uw website om tot actie over te gaan.

icoon USP

Virale marketing

Met ‘besmettelijke’ reclame kan snel en goedkoop een groot aantal mensen bereikt worden. Door het blijven delen van uw boodschap, blijft deze in beeld.

Top