Promotievideo

Promoot uw product of dienst met een kort filmpje

  • makkelijk te delen
  • groeiende markt
  • bewegend beeld boeit
Promotievideo maken

“We gebruiken high-end apparatuur, zodat we iets unieks en opvallends kunnen bieden„

Promotievideo maken

Een promotievideo maken om uw product of dienst te promoten is een van onze specialiteiten. Makkelijk te delen op social media met een enorm bereik. Voordat uw promotievideo kan worden gelanceerd gaan we stapsgewijs aan de slag om het beste resultaat neer te zetten. De eerste stap is het inzichtelijk krijgen van uw wensen en doelstellingen. Dan wordt er uitgeschreven wat er gefilmd gaat worden. Met professionele uitrusting wordt er gefilmd om vervolgens de videobeelden te monteren tot een strakke en boeiende promotievideo. Eventuele aanpassingen worden overlopen en uitgevoerd om tot het eindresultaat te komen.

 

High-end apparatuur

Om een groots resultaat te kunnen neerzetten, is het belangrijk om professionele apparatuur te gebruiken. Zo worden aerial shots genomen met een drone die 4K-beelden kan schieten en is elke camera voorzien van een geavanceerd stabilisatiesysteem. Daarnaast worden de videofragmenten gemonteerd met gespecialiseerde software waarin wij het beste uit de fragmenten halen.

Videobeleving

Speciaal voor de makelaardij hebben we een online verkooptool ontwikkeld. Geen statische beelden of ingewikkelde virtual tours maar een informatieve en sfeervolle video. Met deze nieuwe manier geeft u potentiële kopers een unieke kijk in een woning en speelt u in op het gevoel.

Tuindeuren die openen tijdens de zonsopgang, het vuur van de open haard dat knettert op de achtergrond of een glas rode wijn op de rand van het bad. Laat eventueel een gastvrouw of voice-over belangrijke elementen van de woning op een vlotte manier vertellen.

 

icoon USP

Script

Om de wensen en doelstellingen te vertalen in een video wordt er vooraf een script geschreven waarin staat wat en hoe er gefilmd gaat worden.

icoon USP

Videobewerking

Promotievideo’s moeten kort en krachtig zijn. Dat doen we door de juiste fragmenten in een vlotte en boeiende compilatie te zetten.

icoon USP

Social Media

Het voordeel van korte filmpjes is dat deze prima geschikt zijn om op social media te delen. Een goedkope manier van communicatie met een enorm bereik.

Top