Logo & huisstijl

De afspiegeling van uw bedrijf

    • juiste uitstraling
    • professionaliteit
    • logo maken
Huisstijl ontwerp logo ontwerp logo maken

“Een mooi logo bestaat niet… Je hebt alleen goede of slechte logo’s„

Logo

Het logo is de meest pure visuele afspiegeling van uw bedrijf. Het zorgt voor herkenning en draagt bij tot de naamsbekendheid en de bedrijfsuitstraling. Een logo maken is maar een deel van uw huisstijl. Een huisstijl (of corporate identity) heeft tot doel de identiteit van uw bedrijf naar de buitenwereld op een consistente en uniforme manier weer te geven. Deze stijl dient in lijn te zijn met de bedrijfsfilosofie. Er wordt nagedacht over de kleuren, lettertypes en lay-out. Dit wordt doorgevoerd in bijvoorbeeld visitekaartje, briefpapier, enveloppe, brochure en website. Deze huisstijl moet consistent toegepast worden in zowel de offline als de online communicatie.

Huisstijl

Met een professionele huisstijl zet u uw bedrijf positief in de kijker en wekt u vertrouwen bij de klant. Na een kort gesprek over het bedrijf, de werkzaamheden, de markt, doelgroep en visie gaan we naar de tekentafel. De huisstijl wordt voor uw bedrijf ontwikkeld met een bepaalde reden, strategische gedachte en met marketingonderbouwing. Natuurlijk maken we dit in samenspraak, we snappen dat persoonlijke wensen belangrijk zijn.

Omdat we geloven in een logo en huisstijl met achterliggende gedachte, gaan we niet graag in op pitches waarbij verschillende grafische bureaus maar wat logo’s moeten opsturen en de “mooiste” daarvan word uitgezocht. We denken dat het belangrijk is een logo met diepgang te maken waar je als bedrijf jaren op kan steunen en mee kan groeien.

icoon USP

Consistentie

Door al uw uitingen in dezelfde stijl te gieten die het juiste gevoel losmaakt en herkenbaarheid opwekt, zal uw bedrijf vertrouwen wekken.

icoon USP

Valkuilen

Door een ruime ervaring in ontwerp en drukwerk, weten we waar de valkuilen zich bevinden. Zowel in kosten als op technisch vlak.

icoon USP

Goede basis

Een sterk merk heeft een goed logo met bijbehorende huisstijl als basis. Het is de uitstraling van uw bedrijf en meer dan alleen een woord of cijfers.

Top