Hosting

Voorkom slechte bereikbaarheid en lang wachten

  • Betrouwbare partner
  • optimale beveiliging
  • laadtijd optimalisatie
goede en betrouwbare hosting partij

“Hosting is een vak apart!„

Betrouwbare hosting partner

Naast een betrouwbare hosting server, is de service van de hostingpartij erg belangrijk om frustraties te voorkomen. Allereerst moet uw website snel geladen worden en goed te bereiken zijn. In het geval dat uw website tóch offline geraakt door een fout of een aanval, wilt u dat de schade beperkt blijft en uw website weer zo snel mogelijk in de lucht is. Hiervoor werken wij samen met betrouwbare partijen die hun kwaliteiten hebben waargemaakt.

Beveiliging

Iedere website loopt het risico om aangevallen te worden door hackers, robots en spam die de hosting server kunnen besmetten of overbelasten. Om u hier tegen te wapenen hebben we een uitgebreid beveiligingspakket voor u klaarstaan.

 

> Website beveiliging

icoon USP

WEBSITE FIREWALL

Kwaadwillende bezoekers moeten uit de buurt van uw website gehouden worden. Software scant bezoekers en blokkeert de toegang voor hackers.

icoon USP

LAADTIJD OPTIMALISATIE

Raar maar waar, mét onze firewall zal uw website beter presteren. Door betere laadtijden en snellere toegang tot bestanden.

icoon USP

WEBSITE ANTIVIRUS

Alle belangrijke elementen die extra beveiliging behoeven worden overlopen en zo ‘timmeren’ we als het ware de website dicht.

Top