Dronebeelden

Kies een ander perspectief

  • 4K resolutie
  • drone met camera
  • opvallend
dronebeelden fotografie en video drone met camera

“Een foto zegt meer dan 1.000 woorden. Een video zegt meer…„

DubbelDuck Drone met camera

Onze drone is uitgerust met een 4k-camera, gemonteerd aan een stabilisatiesysteem onderaan de drone. Dit resulteert is stabiele beelden (bij zowel video als fotografie) en een beeld dat is te gebruiken op schermen met een hoge resolutie. Een drone met camera kan voor verschillende toepassingen worden gebruikt.

Toepassingen

Met onze drone met camera maken wij foto’s en video’s uit een opvallende hoek. Een ander perspectief valt in veel toepassingen net iets meer op. Denk aan een overzichtsfoto of -video van uw bedrijf of woning vanuit een vogelperspectief. Of schiet opvallende beelden van het jaarlijkse evenement dat u organiseert. Speciaal voor de makelaardij zetten wij onze DubbelDuck drone in als onderdeel van een nieuwe online verkooptool: videobeleving.

icoon USP

Stabilisatie

Om scherpe en stabiele beelden te krijgen, is onze camera op de drone uitgerust met een stabilisatiesysteem.

icoon USP

Opvallen

De groothoeklens van de camera zorgt voor gebogen lijnen in uw foto of video. Dit valt op tussen alle ‘normale’ cameraperspectieven.

icoon USP

Regeltjes

Dronebestuurders moeten bepaalde regels naleven om de veiligheid van omstanders te waarborgen. Voorbereiding en goedkeuring zijn belangrijk.

Top