Folders & brochures

Drukwerkoplossingen om uw informatie over te brengen

  • Productaanbod
  • overtuigend
  • fysieke uitingen
folder brochure laten maken folder maken

“Een brochure moet triggeren.. zorg dus voor nét dat beetje extra„

Folders, brochures en catalogussen

Uw actie, product- of bedrijfsinformatie kunt u professioneel overbrengen door gebruik te maken van folders en brochures. Een professionele brochure of folder maken zorgt ervoor dat klanten eerder overtuigd zijn van uw dienst of product. Besteed aandacht aan pakkende teksten, een duidelijke boodschap en professionele fotografie om het maximale resultaat te behalen uit uw drukwerk. Heeft u een groot aanbod producten en wilt u deze op een overzichtelijke manier presenteren bij potentiële klanten, dan is een catalogus op zijn plaats. Deze kan vervolgens natuurlijk gemakkelijk gedigitaliseerd worden om op uw website te zetten.

Waarom nog een brochure of folder maken?

De voornaamste reden waarom drukwerk nog steeds zijn doel dient is dat mensen nieuwsgierig van aard zijn. Een goed vormgegeven folder of brochure speelt hierop in met een sprekende foto of interessante boodschap. Daarnaast beginnen steeds meer mensen drukwerkuitingen opnieuw te waarderen vanwege de vele websites met reclamebanners en flitsende beelden. Gedrukte media is rustgevender voor uw ogen en kan op elke gewenste locatie rustig gelezen worden. Een brochure of folder maken is dus het overwegen waard.

icoon USP

Doeltreffend

Een brochure of folder kan worden meegegeven bij een bezoek aan uw bedrijf of winkel. Zo is er een fysieke herinnering waardoor u langer in beeld blijft.

icoon USP

Offline

Mensen kunnen of willen niet altijd online zijn. Zo zijn er tal van situaties te bedenken waar een scherm liever wordt ingeruild voor een folder.

icoon USP

Overtuigend

Met een goed vormgegeven brochure overtuigt u uw klanten eerder om meer diensten of producten bij u af te nemen.

Top