Bestickering

Maak van uw pand of bedrijfswagen een reclameuiting

  • Carwrapping
  • Gevelbelettering
  • Raambestickering
Bestickering belettering pand raam

“Maak het plaatje compleet, laat zien dat u er bent„

Gevelbelettering en bestickering

Laat de etalage van uw winkel opvallen in het straatbeeld of breng uw bedrijfsnaam in 3D-letters aan op uw gevel. Of het nu gaat om functionele matte raamfolie of een fullcolor raamsticker die publiek naar binnen moet lokken, bestickering zorgt voor een onbewuste impuls bij de waarnemer. De voornaamste reden waarom raam en gevel bestickerd of beletterd worden is vind- en herkenbaarheid. Zo zijn 3D-letters met verlichting op de gevel een manier om uw bedrijf dag en nacht op te laten vallen.

Autobestickering of carwrapping

Bestickering op uw auto is een goede manier om uw huisstijl door te voeren in het straatbeeld. Zo bent u altijd herkenbaar. Uw auto wrappen is dé methode om in het oog te springen. Het volledig ‘inpakken’ van uw auto met een opdruk maakt van uw auto een rijdend reclameobject. Daarbij heeft een carwrap een beschermende functie voor uw bedrijfswagen, die na het verwijderen van de folie nog veel meer waard blijkt te zijn dan dat u zonder folie had gereden.

icoon USP

Partner

DubbelDuck werkt nauw samen met een gespecialiseerde partij in signing. Dankzij deze expertise, kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

icoon USP

Verkeer

Uw bestickerde bedrijfswagen trekt onbewust veel aandacht. Hoeveel potentiële klanten komt u in het verkeer tegen denkt u?

icoon USP

Compleet

Door u ook aan de buitenkant te tonen aan publiek, straalt uw bedrijf vertrouwen uit. U bent klaar om gezien te worden. Het plaatje is compleet.

Top